Zaal huren

Feestzaal Dennenoord

De zaal Dennenoord staat voor iedereen ter beschikking. Deze zaal werd door onze vrijwilligers met eigen handen opgetrokken van de eerste steen tot de laatste tegel. De zaal beschikt over een grote toog, met voldoende koeling voor de dranken. De keuken beschikt over 2 fornuizen met elk 4 kleine gasbekken, een friteuse met 3 ketels, een au bain marie, potten en pannen, borden en lepels, wijn en champagneglazen. Ook is er een groot podium beschikbaar, dit is inbegrepen in de huur van de zaal en kan voor verschillende optredens gebruikt worden.

Capaciteit

De capaciteit is 480 zittende personen. Er is een totale oppervlakte beschikbaar van 250 m². Dit is de beschikbare ruimte in de zaal zonder toog. Alle frisdranken, bieren, wijnen, sterkedranken, koffie en benodigdheden zijn beschikbaar of kunnen beschikbaar gesteld worden op vraag van de huurder. Er is ook een geluidsinstallatie aanwezig. Deze geluidsinstallatie is niet geschikt voor fuiven en vaten door gebrek aan vermogen.

    

Zaal huren

Wil u de zaal huren voor een activiteit dan kun u dit doen op deze website. Bepaal uw datum in de kalender zodat deze is gereserveerd. Denk er aan deze reservatie blijft maar 10 dagen geldig. Download hier uw contract, vul uw gegevens in, lees aandachtig het reglement. Als dit alles naar wenst dienst men enkel nog te tekenen. Doe dit alles in tweevoud en stuur ze op naar ons adres. Sport en Speelpleinen vzw, Smallestraat 4, 2430 Laakdal. Als wij uw contract goed ontvangen zullen wij uw huur bevestigen. Hierna dient u de waarborg te storten op het rekeningnummer dat u kan terug vinden op het contract.

Nieuw adres !!!!

Zaalverantwoordelijke   Jos Cools      Jos.cools@hotmail.com
                              014866452     -    0472 645335

kantine & speeltuin   Jos Huygens       josenfanny@telenet.be