Over ons

Door ons werk zijn we sterk

Het begon allemaal in de begin jaren 70 toen enkel mensen het idee kregen om een speeltuin te voorzien in de gemeente Eindhout.  Zij begonnen met enkele chalets die ze hadden gekregen van een bedrijf in de buurt.

De speeltuigen die er destijds geplaatst waren zijn ondertussen al vervangen door andere, veiligere en modernere exemplaren.  De vrijwilligers zijn nog altijd de mensen die het hart zijn van onze vereniging. Daarom ook de leuze “DOOR ONS WERK ZIJN WIJ STERK".
 

De vereniging is de dag van vandaag niet meer de kleine vereniging die het 40 jaar geleden was. Er is een uitbating van de grootste, mooiste en gunstigste feestzaal van Laakdal, zaal Dennenoord. De kantine aan de speeltuin die bijna dagelijks geopend is voor het publiek en de grote speeltuin  het belangrijkste is voor onze bezoekers. Daarom komen de mensen ook van heinde en ver om onze speeltuin te bezoeken.

Wij stellen onze lokalen ter beschikking aan verenigingen die zelf niet beschikken over een locatie of lokaal waar zij hun activiteiten kunnen laten doorgaan. Door het aanbieden van deze dienst kunnen wij op hen beroep doen om onze vzw te helpen ondersteunen met verschillende dagelijkse taken.

 Tal van scholen bezoeken onze speeltuin op het einde van het schooljaar.  Als de verjaardag van de kinderen er aankomt met de gebruikelijke feestelijkheden  is  het mogelijk de kantine gratis ter beschikking te stellen. Dit is namelijk waar de speeltuin voor staat.

Voor verdere inlichtingen kan u bellen of mailen naar de volgende personen:
zaalverantwoordelijke : Stan (stantestelmans@skynet.be of 0474 703 129
kantine en speeltuin: Christiane (speeltuineindhout @gmail.com of 0496 078 178